Αγαπητοί ενορίτες και φίλοι της ενορίας μας,

Καλή και ευλογημένη νέα χρονιά.

Οι συνεχείς μεταβολές στα δεδομένα της καθημερινότητάς μας εξαιτίας του κορωνοϊού, μας έκανε να μείνουμε αρκετά πίσω στην ενημέρωσή σας. Πώς να αναρτήσουμε ένα νέο που την επόμενη στιγμή γίνονταν παλιό; Σχόλια και αναρτήσεις βέβαια, με πολλή φειδώ, κάναμε μέσω της σελίδας του Ναού στο face book.

Εξάλλου την περίοδο πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τις εορτές, τελέσαμε και τελούμε κανονικά όλες τις προγραμματισμένες από ετών Θείες Λειτουργίες.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, λίαν συντόμως θα μπορούμε πάλι σταδιακά να υποδεχόμαστε άτομα εντός του Ναού. Πάντα και για όλους κατόπιν συνεννοήσεως με τους ιερείς και με προτεραιότητα σε όσους εορτάζουν ή επιθυμούν να μεταλάβουν των Αχράντων Μυστηρίων.

Επίσης, για την ομάδα αρτοκλασιών θα ορίσουμε και πάλι για την καινούργια χρονιά 2021 τις 33 αρτοκλασίες, προγραμματίζοντάς τες σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεννοηθούν με τον π. Νικόλαο.

Τέλος να ευχηθούμε καλή πνευματική πρόοδο, αφύπνιση χωρίς βιασύνη, αγάπη, κατανόηση και συνεχή επαφή με την Εκκλησία και την ενορία μας.

Ἡ γέννησίς σου Χριστὲ ὁ Θεὸς ἡμῶν, ἀνέτειλε τῷ κόσμῳ, τὸ φῶς τὸ τῆς γνώσεως· ἐν αὐτῇ γὰρ οἱ τοῖς ἄστροις λατρεύοντες, ὑπὸ ἀστέρος ἐδιδάσκοντο· σὲ προσκυνεῖν, τὸν Ἥλιον τῆς δικαιοσύνης, καὶ σὲ γινώσκειν ἐξ ὕψους ἀνατολήν, Κύριε δόξα σοι.

Ενημέρωση

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.: 80588/15-12-2020 Κ.Υ.Α. στις μεγάλες γιορτές του δωδεκαημέρου εντός του Ναού θα εισέλθει για Θεία Λειτουργία περιορισμένος αριθμός ατόμων.

Οι Θείες Λειτουργίες θα γίνουν διπλές.

ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΜΟΝΟ

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ

ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 

Τηλέφωνα:

Ιερός Ναός 22610 28535
π. Νικόλαος 697 2211705
π. Αναστάσιος 697 4654509

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το σαρανταλείτουργο εν όψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων θα τελεστεί κανονικά.
Πληροφορίες στους Ιερείς του Ναού
τηλέφωνο Ναού 2261028535