Αγαπητοί ενορίτες και φίλοι της ενορίας μας,

Καλή και ευλογημένη νέα χρονιά.

Οι συνεχείς μεταβολές στα δεδομένα της καθημερινότητάς μας εξαιτίας του κορωνοϊού, μας έκανε να μείνουμε αρκετά πίσω στην ενημέρωσή σας. Πώς να αναρτήσουμε ένα νέο που την επόμενη στιγμή γίνονταν παλιό; Σχόλια και αναρτήσεις βέβαια, με πολλή φειδώ, κάναμε μέσω της σελίδας του Ναού στο face book.

Εξάλλου την περίοδο πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τις εορτές, τελέσαμε και τελούμε κανονικά όλες τις προγραμματισμένες από ετών Θείες Λειτουργίες.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, λίαν συντόμως θα μπορούμε πάλι σταδιακά να υποδεχόμαστε άτομα εντός του Ναού. Πάντα και για όλους κατόπιν συνεννοήσεως με τους ιερείς και με προτεραιότητα σε όσους εορτάζουν ή επιθυμούν να μεταλάβουν των Αχράντων Μυστηρίων.

Επίσης, για την ομάδα αρτοκλασιών θα ορίσουμε και πάλι για την καινούργια χρονιά 2021 τις 33 αρτοκλασίες, προγραμματίζοντάς τες σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεννοηθούν με τον π. Νικόλαο.

Τέλος να ευχηθούμε καλή πνευματική πρόοδο, αφύπνιση χωρίς βιασύνη, αγάπη, κατανόηση και συνεχή επαφή με την Εκκλησία και την ενορία μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *