ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ εβδομάδος από 15-21 Απριλίου 2024

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/4ου: 7.00 μ.μ. Μεγάλο Απόδειπνο στον Άγιο Φανούριο.Το εκκλησάκι ανοίγει 6.30-8.00 μ.μ. κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

ΤΡΙΤΗ 16/4ου : 6.00 μ.μ. Μεγάλο Απόδειπνο και μετά ο π. Νικόλαος θα εξομολογεί στο Ναό.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/4ου: 7.00 π.μ. Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, 6.00 μ.μ. Ακολουθία Μεγάλου Κανόνος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/4ου : 8.00 μ.μ.-12.15 π.μ. Ο Ακάθιστος Ύμνος με βραδινή Θεία Λειτουργία

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/4ου : 11.00 π.μ. κατηχητικό (τελευταίο μάθημα πριν το Πάσχα), 12.00 μ. χορευτικό για παιδιά δωρεάν (τελευταίο μάθημα πριν το Πάσχα), 6.00 μ.μ. εσπερινός

ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΣΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΣ 21/4ου : 7.00 π.μ. Θεία Λειτουργία Μεγάλου Βασιλείου και μετά το ενοριακό κέρασμά μας.

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ. Στον πρόναο θα βρείτε κουτί για τα λουλούδια του Επιταφίου και της πανηγύρεως. Δωρεές ΜΟΝΟ στους ιερείς ή στους Επιτρόπους. Όλες οι κυρίες, κοπέλες και κοριτσάκια είναι ευπρόσδεκτες για τον στολισμό κάτω από τις υποδείξεις της υπεύθυνης.

  • ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΝΑΟΥ.Χθες Σάββατο 13 Απριλίου «σηκώσαμε» όλα τα χαλιά Ναού και προγραμματίζουμε την γενική καθαριότητα ενόψει Μεγαλοβδομάδας και Πανηγύρεώς μας. Όσοι ενδιαφέρονται να διακονήσουν (πρωί ή απόγευμα) να συνεννοηθούν με τον π. Νικόλαο.
  • ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΓΑ.Οι νοικοκυρές που θα βάψουν κόκκινα αυγά για την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία θα μας τα φέρουν έως την Μ. Πέμπτη στο Ναό
  • ΟΜΑΔΑ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΩΝ 2024. Υπέρ φιλανθρωπικών, λατρευτικών και λοιπών αναγκών του Ναού μας.
  • ΤΕΛΕΣΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ.Το ισόγειο του ενοριακού μας κέντρου εξυπηρετεί υπό προϋποθέσεις τις ανάγκες των μνημοσύνων.
  • ΤΕΛΕΣΗ ΙΕΡΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ. Κατόπιν συνεννοήσεως με τους ιερείς και μόνο από τους άμεσα εμπλεκόμενους (γονείς για την βάπτιση ή μελλονύμφους για τον γάμο). Δίνουμε σχετικό έντυπο συμβουλών.
  • ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΛΟΠΟΡΤΑΣ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΝΑΟΥ.Η στάθμευση στο προαύλιο του Ναού από την Μ. Εβδομάδα θα γίνεται υπό προϋποθέσεις.
  • ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. 1 Ιουλίου στον Άγιο Φανούριο με πρόσκληση εισόδου (Μουσικοί: Χρήστος Τσιαμούλης, Καίτη Κουλλιά, Στέφανος Δορμπαράκης, Νίκος Σκαφίδας, Νίκος Αγγελόπουλος). Η τιμή πρόσκλησης (7€ με κέρασμα) διατίθεται ήδη στο Ναό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *