ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ από 10-16 Μαΐου 2021

ΔΕΥΤΕΡΑ 10/5ου :  7.00 μ.μ.  Ιερά Παράκληση στον Άγιο Φανούριο. Το εκκλησάκι είναι Δευτέρα-Παρασκευή ανοικτό 6.30-8.00 μ.μ.

ΠΕΜΠΤΗ 13/5ου : 7.00 – 8.45 π.μ. Θεία Λειτουργία (της Αγίας Γλυκερίας)

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/5ου : 7.00 – 8.45 π.μ. Θεία Λειτουργία (του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης) 6.00 μ.μ. Εσπερινός

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/5ου :  7.00 – 9.30 π.μ. Θεία Λειτουργία (των Μυροφόρων)

  1. Οι ακολουθίες που τελούνται στον Άγιο Γεώργιο αναμεταδίδονται από το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ σε σύνδεση με το internet (από το site agios-georgios-levadeias.gr και το facebook: Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Λεβαδείας)
  2. ΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ πραγματοποιείται κανονικά για τρεις ημέρες την εβδομάδα χάρις στην συνδρομή απλών ανθρώπων και χωρίς καμία επιδότηση από οπουδήποτε
  3. «ΟΜΑΔΑ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΩΝ». Σε συγκεκριμένες Θείες Λειτουργίες (συμβολικά 33) τελείται αρτοκλασία και μαζεύονται χρήματα (3€ ανά αρτοκλασία – για όσες προγραμματισμένες εορτές επιθυμείτε- ή 100€ – τμηματικά – και για τις 33 όλης της χρονιάς) υπέρ διαφόρων φιλανθρωπικών, λατρευτικών και λοιπών αναγκών του Αγίου Γεωργίου και των παρεκκλησίων μας. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να το δηλώσουν στον π. Νικόλαο. Αυτή η κίνηση μας στηρίζει ιδιαιτέρως τώρα που λόγω του περιορισμένου αριθμού εκκλησιαζομένων τα έσοδα του Ναού μας έχουν μειωθεί. Με τα μέχρι τώρα έσοδα αγοράστηκαν θερμαντικά σώματα και δύο μικρόφωνα για το Ναό.
  4. Τις προσφορές σας, νάματα (Ρούσος ή Βυζαντινόν), ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και όχι πυρηνέλαιο, πρόσφορα και ονόματα, θα τις αφήνετε μόνοι σας στο ντουλάπι πίσω από τα λείψανα του Αγίου Γεωργίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *