ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η ενορία μας σας καλεί με μεγάλη χαρά στο Κατηχητικό Σχολείο που αρχίζει και φέτος τη λειτουργία του. Εδώ μας δίνεται η ευκαιρία να βρούμε κάτι που δεν μας προσφέρεται πουθενά αλλού.

Ειδικότερα στο Κατηχητικό Σχολείο θα μάθεις:

  • Τη βασική διδασκαλία του Ευαγγελίου μας.
  • Τους βίους της Παναγίας και των αγίων μας.

Στο Κατηχητικό θα βρεις ακόμα:

  • Ειλικρινή φιλία και αγάπη.
  • Αγνή ψυχαγωγία.
  • Συμπαράσταση στις δυσκολίες σου.
  • Απαντήσεις στα ερωτηματικά σου.

Στα πλαίσια του κατηχητικού, θα δοθούν βιβλιαράκια, εικόνες, ημερολόγια και ενθύμια, επίσης όσο επιτρέπεται, θα παίξουμε υπαίθρια ομαδικά παιχνίδια.

Ευελπιστούμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων λόγω του covid 19, στο τέλος της σχολικής χρονιάς να συμμετάσχουμε μαζί με γονείς και άλλους ενορίτες σε μία ολοήμερη εκδρομή ψυχαγωγικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος.

Θα πρέπει λοιπόν να βρούμε λίγο χρόνο και για το κατηχητικό. Να ασχοληθούμε με την πνευματική καλλιέργεια του εαυτού μας (δηλαδή οι γονείς-και όχι οι παππούδες-των παιδιών σας) και να μάθουμε πολλά πράγματα που θα μας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για την παραπέρα πορεία μας. Η Εκκλησία μικρέ και μικρή μου θα σε περιμένει (όχι μόνο για παπαδάκια και μυροφόρες το Πάσχα).

Οι συναντήσεις μας θα γίνονται κάθε Σάββατο στις 11.00 π.μ. στο Ναό. Για τα παιδιά που θα προσέρχονται  θα τηρούνται κανόνες παρόμοιοι με αυτούς των σχολικών μονάδων.

Περισσότερες οδηγίες στην απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Επικοινωνία/πληροφορίες:

Ιερός Ναός: Τηλ: 2261028535, Υπεύθυνος : π. Νικόλαος, 6972211705, email μέσα από την Ιστοσελίδα https://agios-georgios-levadeias.gr

Παρακαλούνται όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετέχουν στο Κατηχητικό, να κατεβάσουν την παρακάτω φορμα, να συμπληρώσουν τα στοιχεία,  και να την παραδώσουν στο Ναό μας.

Φορμα Συμμετοχής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *