ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ εβδομάδος από 26 Φεβρουαρίου-3 Μαρτίου 2024

 • ΔΕΥΤΕΡΑ 26/2ου : 5.30 μ.μ. Παράκληση στον Άγιο Φανούριο
 • ΤΡΙΤΗ 27/2ου : 7.15 π.μ. Θεία Λειτουργία  (Αγίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη)
 • ΤΕΤΑΡΤΗ 28/2ου : 10.00 π.μ. 57 πένθιμες κωδωνοκρουσίες εις μνήμην των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών,             6.00 μ.μ.-9.00 μ.μ. ΒΡΑΔΥΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (όρθρος και Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο των θυμάτων, Αγ. Κασσιανού).
 • ΣΑΒΒΑΤΟ 2/3ου :  7.15 π.μ. Θεία Λειτουργία  (Αγίου Νικολάου του Πλανά), 11.00 π.μ. κατηχητικό,  12.00 μ. ενοριακό χορευτικό για τα παιδιά (δωρεάν), 5.00 μ.μ. Εσπερινός
 • ΚΥΡΙΑΚΗ 3/3ου : 7.15 π.μ. Θεία Λειτουργία  και μετά το ενοριακό μας κέρασμα.  2.00 μ.μ. ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑ.
 •  ΩΡΑΡΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ. Ο Άγιος Γεώργιος είναι ανοικτός 4.30-6.00 μ.μ. ή τις ώρες που τελούνται οι προγραμματισμένες ακολουθίες ενώ ο Άγιος Φανούριο ανοίγει, Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 5.00-6.30 μ.μ.
 • ΟΜΑΔΑ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΩΝ 2024. Σε συγκεκριμένες Θείες Λειτουργίες (συμβολικά 33) τελείται αρτοκλασία και μαζεύονται χρήματα (μπορείτε να προσφέρετε 3€ ανά αρτοκλασία-για όσες επιθυμείτε- ή 100€ – όχι απαραίτητα όλα μαζί – και για τις 33 όλης της χρονιάς) υπέρ διαφόρων φιλανθρωπικών, λατρευτικών και λοιπών αναγκών του Αγίου Γεωργίου και των παρεκκλησίων μας. Για τις ημερομηνίες των αρτοκλασιών μπορείτε να ενημερωθείτε από τους ιερείς.
 • ΤΕΛΕΣΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ. Η χρήση του (ισογείου) ενοριακού μας κέντρου για την διεκπεραίωση του κεράσματος των μνημοσύνων, γίνεται από εθελόντριες κυρίες (δεν αμείβονται καθόλου), όμως για να συντηρηθεί ο χώρος επιβάλλεται η οικογένεια που τελεί το μνημόσυνο να αφήνει ό,τι ποσό κρίνει για την συντήρησή του. Με τα χρήματα αυτά αλλάχθηκαν πέρσι, όλα τα σάπια ξύλινα παράθυρα του ορόφου με καινούργια αλουμινένια, ενώ φέτος τοποθετήθηκε νέα αλουμινένια πόρτα εισόδου.  Να γνωρίζετε λοιπόν ότι τα χρήματά σας πιάνουν τόπο.
 • 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2.00 μ.μ. ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑ. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να το δηλώσουν στο παγκάρι ώστε να γίνουν οι σχετικές προμήθειες. Το κόστος θα βαρύνει μόνο τους ενήλικες (τα παιδιά δωρεάν) ενώ για τα περιφερειακά εδέσματα (γλυκό, σαλάτες, πίτες κλπ.) με τα οποία θα εμπλουτίσουμε την τράπεζα θα συνεννοηθείτε με τον π. Νικόλαο. 
 • Μην ξεχνάμε την δραστηριότητα «δανειζόμαστε και μελετάμε ένα θρησκευτικό βιβλίο ανά δίμηνο» ή  5 βιβλία τον χρόνο. Τα βιβλία βρίσκονται δίπλα στο παγκάρι του Ναού.
 • Από το Ναό μας διατίθενται κάποια προϊόντα (σάλτσα ντομάτας, βαλσαμέλαιο, χαμομήλι, μέλι και σαπουνάκια) για την κάλυψη αναγκών της ενορίας μας καθώς και ρυζόγαλα και κρέμες από την Ι.Μ. Μπισμπαρδακίου για τις ανάγκες της Μονής.
 • Την (ΨΥΧΟ)ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 Μαρτίου στον εσπερινό του ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟΥ θα παρασκευαστεί ένας δίσκος κολλύβων από την ενορία μας. Έτσι όποιος  επρόκειτο να φτιάξει δικό του ατομικό πιάτο κολλύβων μπορεί αν θέλει να συμμετάσχει σε αυτόν τον δίσκο με την οικονομική επιβάρυνση των 5€ υπέρ της ενορίας μας. Ονόματα και χρήματα θα τα δίνετε μαζί στο παγκάρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *