ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ εβδομάδος από 20-26 Ιανουαρίου 2020

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/1ου :  7.15 π.μ. Θ Λειτουργία στον Άγ Γεώργιο (Αγίου Ευθυμίου), 5.00 μ.μ.  Παράκληση στον Άγ Φανούριο

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/1ου : 7.15 π.μ. Θεία Λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο (Αγίου Αναστασίου του Πέρσου)

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/1ου : 7.15 π.μ. Θεία Λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο (Αγίου Γρηγορίου του θεολόγου), 10.30-11.30 π.μ. ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΣΕ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ, 11.30 π.μ.-1.00 μ.μ. ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/1ου : 7.15 π.μ. Θεία Λειτουργία (Οσίου Ξενοφώντος), 10.00 π.μ. ενοριακό κέρασμα

  •  (agios-georgios-levadeias.gr και στο  facebook: Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Λεβαδείας)
  • Τις προσφορές σας (νάματα Ρούσος ή Βυζαντινόν, πρόσφορα, ονόματα και ελαιόλαδο θα τα αφήνετε μόνοι σας στο ντουλάπι πίσω από τα λείψανα του Αγίου Γεωργίου.
  • Εισάγεται ο θεσμός του «ΚΥΤΙΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ-ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ» στο Ναό. Δεκτή η αναφορά παραπόνων και προβλημάτων που έχουν διαφύγει της προσοχής μας, αλλά και προτάσεων προς βελτίωση του έργου της ενορίας μας.
  •  Δραστηριοποιούνταν στην ενορία μας «ΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΩΝ ΑΡΤΟΥ» που σε συγκεκριμένες πανηγύρεις τελούσε αρτοκλασία μαζεύοντας χρήματα υπέρ διαφόρων φιλανθρωπικών, λατρευτικών και λοιπών αναγκών του Αγίου Γεωργίου και των παρεκκλησίων μας αλλά και άλλων ενοριών. ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. Την δραστηριότητα αυτή την αναλαμβάνει πλέον η ενορία μας απευθείας. Όσες κυρίες ενδιαφέρονται να συνεχίσουν αλλά και όποιες νέες θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα αυτή μπορούν να το δηλώσουν στον π. Νικόλαο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *