ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ εβδομάδος από 14-21 Μαρτίου 2021

ΚΥΡΙΑΚΗ  της ΤΥΡΙΝΗΣ 14/3ου : 5.00 μ.μ. Κατανυκτικός Εσπερινός

ΚΑΘΑΡΟΔΕΥΤΕΡΑ 15/3ου : 7.15 π.μ. πρωινή Ακολουθία, 5.00 μ.μ. Μεγάλο Απόδειπνο στον Άγιο Γεώργιο

ΤΡΙΤΗ 16/3ου : 5.00 μ.μ. Μεγάλο Απόδειπνο

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/3ου : 7.00 π.μ. Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, 5.00 μ.μ. Μεγάλο Απόδειπνο

ΠΕΜΠΤΗ 18/3ου : 5.00 μ.μ. Μεγάλο Απόδειπνο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/3ου : 7.00 π.μ. Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, 5.00 μ.μ. Α΄ Χαιρετισμοί,

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/3ου :  7.00 π.μ. Θεία  Λειτουργία

ΚΥΡΙΑΚΗ  Ορθοδοξίας 21/3ου  : 7.00 π.μ. Θεία  Λειτουργία Μεγάλου Βασιλείου

Να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ τους ιερείς όταν πρόκειται να έρθετε στη Θεία Λειτουργία, ειδικά τις Κυριακές, στις μεγάλες εορτές, στους Χαιρετισμούς κ.ά. Κρατάμε λίστα και οι υπεράριθμοι θα εισέρχονται, θα ανάβουν το κερί τους, θα προσκυνούν και θα μένουν εκτός Ναού.

1.Όταν κάποιοι έρχονται συνέχεια στις Θείες Λειτουργίες, ειδικά τις Κυριακές ή στις γιορτές, πρέπει να σκέφτονται ότι πολλοί άλλοι θέλουν κι εκείνοι να εκκλησιαστούν αλλά δεν μπορούν γιατί είναι υπεράριθμοι. Όσοι λοιπόν έρχονται την μία Κυριακή, την επόμενη δεν θα έρχονται (υπάρχει και το ραδιόφωνο). Επίσης υπάρχουν και οι Θείες Λειτουργίες που τελούνται εντός της εβδομάδος.

  1. Οι ακολουθίες που τελούνται στον Άγιο Γεώργιο αναμεταδίδονται από το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ σε σύνδεση με το internet (από το site agios-georgios-levadeias.gr και το facebook: Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Λεβαδείας)
  2. «ΟΜΑΔΑ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΩΝ». Σε συγκεκριμένες Θείες Λειτουργίες (συμβολικά 33) τελείται αρτοκλασία και μαζεύονται χρήματα (3€ ανά αρτοκλασία – για όσες επιθυμείτε- ή 100€ – τμηματικά – και για τις 33 όλης της χρονιάς) υπέρ διαφόρων φιλανθρωπικών, λατρευτικών και λοιπών αναγκών του Αγίου Γεωργίου και των παρεκκλησίων μας. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να το δηλώσουν στον π. Νικόλαο. Με την βοήθεια αυτή φέτος τοποθετήθηκαν στο Ναό μας 11 νέα θερμαντικά σώματα σε αντικατάσταση των πολύ παλιών προηγούμενων. Μας μένουν άλλα 2 για την ολοκλήρωση του έργου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *