ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ από 7-13 Ιουνίου 2021

ΔΕΥΤΕΡΑ 7/6ου :  7.00 μ.μ.  Ιερά Παράκληση στον Άγιο Φανούριο. Το εκκλησάκι είναι Δευτέρα-Παρασκευή ανοικτό 6.30-8.00 μ.μ.

ΤΡΙΤΗ 8/6ου :  7.00 π.μ.  Θεία Λειτουργία (της Αγίας Καλλιόπης), 6.00 μ.μ. Εσπερινός Απόδοσης Πάσχα

ΤΕΤΑΡΤΗ 9/6ου :  7.00 π.μ.  Θεία Λειτουργία (τελευταίο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ), 6.00 μ.μ. Εσπερινός Αναλήψεως

ΠΕΜΠΤΗ 10/6ου :  7.00 π.μ.  Θεία Λειτουργία (της Αναλήψεως)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/6ου :  7.00 π.μ.  Θεία Λειτουργία (του Αγίου Λουκά Κριμαίας του θαυματουργού)

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/6ου : 6.00 μ.μ. Εσπερινός (των Αγίων 318 Πατέρων)

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/6ου :  7.00 π.μ. Θεία Λειτουργία (των Αγίων 318 Πατέρων), 7.00 μ.μ. Ιερά Παράκληση στον Άγιο Φανούριο για τα παιδιά που ξεκινούν Πανελλήνιες

  1. Οι ακολουθίες που τελούνται στον Άγιο Γεώργιο αναμεταδίδονται από το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ σε σύνδεση με το internet (από το site agios-georgios-levadeias.gr και το  facebook: Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Λεβαδείας)
  2. ΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ πραγματοποιείται κανονικά για τρεις ημέρες την εβδομάδα χάρις στην συνδρομή απλών ανθρώπων και χωρίς καμία επιδότηση από οπουδήποτε μέχρι τέλους Ιουνίου.
  3. «ΟΜΑΔΑ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΩΝ». Σε συγκεκριμένες Θείες Λειτουργίες (συμβολικά 33) τελείται αρτοκλασία και μαζεύονται χρήματα (3€ ανά αρτοκλασία – για όσες προγραμματισμένες εορτές επιθυμείτε- ή 100€ – τμηματικά – και για τις 33 όλης της χρονιάς) υπέρ διαφόρων φιλανθρωπικών, λατρευτικών και λοιπών αναγκών του Αγίου Γεωργίου και των παρεκκλησίων μας. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να το δηλώσουν στον π. Νικόλαο. Αυτή η κίνηση μας στηρίζει ιδιαιτέρως τώρα που λόγω του περιορισμένου αριθμού εκκλησιαζομένων τα έσοδα του Ναού μας έχουν μειωθεί. Με τα μέχρι τώρα έσοδα αγοράστηκαν θερμαντικά σώματα και δύο μικρόφωνα για το Ναό.
  4. Τις προσφορές σας, νάματα (Ρούσος ή Βυζαντινόν), ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και όχι πυρηνέλαιο, πρόσφορα και ονόματα, θα τις αφήνετε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ στο ντουλάπι πίσω από τα λείψανα του Αγίου Γεωργίου.
  5. Προσωρινά, εδώ και μερικούς μήνες, χρέη Νεωκόρου στο Ναό μας εκτελεί ο κ. Κεράστας Θεόδωρος καθόσον η κα Αργυρώ βρίσκεται ως γνωστόν σε άδεια. Για την εύρυθμη λειτουργία του Ναού, η συνεννόηση θα γίνεται ΜΟΝΟ με τους ιερείς και τον κ. Κεράστα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *