ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ από 21-27 Σεπτεμβρίου 2020

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 21/9ου :  7.00 μ.μ.  Ιερά Παράκληση στον Άγιο Φανούριο

ΤΕΤΑΡΤΗ 23/9ου :  6.00 μ.μ. Συνάντηση με όσες κυρίες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα προγράμματα της ενορίας μας για τη νέα χρονιά (ενοριακό κέρασμα, συσσίτιο κλπ)

ΠΕΜΠΤΗ 24/9ου : 7.00 π.μ. Θεία Λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο (Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, Αγίων Θέκλας και Σιλουανού)

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/9ου : 7.00 π.μ. Θεία Λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο (Μετάσταση Ιωάννου του θεολόγου), 6.00 μ.μ. Εσπερινός

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/9ου :  7.00 π.μ. Θεία Λειτουργία (Α΄ Κυριακή Λουκά)

Οι ακολουθίες που τελούνται στον Άγιο Γεώργιο αναμεταδίδονται από το ραδιόφωνο της ενορίας μας σε σύνδεση με το   internet (από το site agios-georgios-levadeias.gr και το  facebook: Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Λεβαδείας)

  • Τις προσφορές σας (νάματα Ρούσος ή Βυζαντινόν, ελαιόλαδο, πρόσφορα και ονόματα) θα τις αφήνετε μόνοι σας στο ντουλάπι πίσω από τα λείψανα του Αγίου Γεωργίου.
  • «ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ-ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ». Δεκτή η αναφορά παραπόνων και προβλημάτων που έχουν διαφύγει της προσοχής μας, αλλά και προτάσεων προς βελτίωση του έργου της ενορίας μας.

«ΟΜΑΔΑ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΩΝ». Σε συγκεκριμένες Θείες Λειτουργίες υπέρ διαφόρων φιλανθρωπικών, λατρευτικών και λοιπών αναγκών του Αγίου Γεωργίου και των παρεκκλησίων μας (με χρήματα της ομάδας αυτής εγκαταστάθηκε το ραδιόφωνο της ενορίας μας. Όσοι  ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να το δηλώσουν στον π. Νικόλαο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *