ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ από 7-13 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΕΥΤΕΡΑ 7/9ου :  7.00 μ.μ.  Ιερά Παράκληση στον Άγιο Φανούριο. (Ξεκινούν οι παρακλήσεις)

ΤΡΙΤΗ 8/9ου : 7.00 π.μ. Θεία Λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο (το Γενέσιο της Θεοτόκου/ αρτοκλασία από ομάδα άρτων)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/9ου  : 7.00 π.μ. Θεία Λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο (του Αγίου Ευφροσύνου του μαγείρου/ αρτοκλασία από ομάδα άρτων),   ΣΑΒΒΑΤΟ 12/9ου : 6.00 μ.μ. Εσπερινός

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/9ου :  7.00 π.μ. Θεία Λειτουργία (Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού)

Οι ακολουθίες που τελούνται στον Άγιο Γεώργιο αναμεταδίδονται από το ραδιόφωνο της ενορίας μας σε σύνδεση με το   internet (από το site agios-georgios-levadeias.gr και το  facebook: Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Λεβαδείας)

  • Τις προσφορές σας (νάματα Ρούσος ή Βυζαντινόν, ελαιόλαδο, πρόσφορα και ονόματα) θα τις αφήνετε μόνοι σας στο ντουλάπι πίσω από τα λείψανα του Αγίου Γεωργίου.
  • «ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ-ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ». Δεκτή η αναφορά παραπόνων και προβλημάτων που έχουν διαφύγει της προσοχής μας, αλλά και προτάσεων προς βελτίωση του έργου της ενορίας μας.
  • «ΟΜΑΔΑ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΩΝ». Σε συγκεκριμένες Θείες Λειτουργίες (συμβολικά 33) τελείται αρτοκλασία και μαζεύονται χρήματα (3€ ανά αρτοκλασία – για όσες επιθυμείτε- ή 100€ – τμηματικά – και για τις 33 όλης της χρονιάς) υπέρ διαφόρων φιλανθρωπικών, λατρευτικών και λοιπών αναγκών του Αγίου Γεωργίου και των παρεκκλησίων μας. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να το δηλώσουν στον π. Νικόλαο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *